Värmekällan

Vi hjälper människor att komma tillbaka, både till ett socialt liv och till arbete, utbildning eller eget företagande. Vi bedriver verksamhet inom café och restaurang, secondhand, hantverk, lokalvård, odling och trädgårdsskötsel, legoarbete, snickeri, friskvård samt it.  

Hos oss kan du testa på lättare arbete för att förbereda dig inför en praktik eller arbetsträning. Vi erbjuder stöd och matchning, rehabilitering, arbetsprövning, arbetsträning, sysselsättning och arbetsvägledning samt praktisk språkträning.  


Carolin Karlsson, 070-751 24 78
carolin@varmekallanivasby.se
Besöksadress: Runbyvägen 9, 194 46 Upplands Väsby
www.varmekallanivasby.se/

Vi är ett av flera samordningsförbund

I Stockholms län finns det åtta samordningsförbund. I hela Sverige finns det över 80 förbund, tilll vilka fler än 270 av landets kommuner är anslutna. Samordningsförbunden verkar utifrån Finsam-lagen, lagen om finansiell samordning (2003:1210). Det innebär att vi är en juridiskt självständig organisation som gör finansiell samverkan möjlig.


Kontakt

Samordningsförbundet Sollentuna - Upplands Väsby - Sigtuna
The Factory
Norra Malmvägen 143, Sollentuna
info@finsamsuv.se
 
Förbundschef
Kipa Poikolainen
Tel. 073-915 17 89
kipa.poikolainen@sollentuna.se

Vårt samordningsförbund driver två projekt ,”Rätt stöd för mig!” och ”MIA Vidare”, tillsammans med andra samordningsförbund med delfinansiering av Europeiska socialfonden, ESF.