Välkommen till webbinarium 13 april: ”Kom igång med Välfärdsguiden!”

Den 13 april klockan 9-10 arrangerar Samordningsförbundet Sollentuna-Upplands Väsby-Sigtuna ett webbinarium på temat ”Kom igång med Välfärdsguiden!”

Samordningsförbundet har de senaste åren varit del av Insatskatalogen. Insatskatalogen har varit en digital vägvisare till välfärden och uppbyggd av samordningsförbund över hela Sverige. Insatskatalogen byter skepnad under våren och blir Välfärdsguiden.

I det här webbinariet lär du känna Välfärdsguiden, och får tips om hur du använder verktyget. Välfärdsguiden är en smart, tillgänglig och digital tjänst som guidar dig genom välfärdssystemet. Välfärdsguiden är till för alla - för dig som söker stöd, för anhöriga och för personal på myndigheter. Här kan du söka efter vägval och få förslag på vad som kan passa. Du får en bra helhetsbild och insyn i olika former av stöd.

Vi har bjudit in Ida Olofsson från Välfärdsguidens redaktion hos Samordningsförbundet Centrala Östergötland. Hon kommer att berätta om Välfärdsguiden och hur du använder det som handläggare eller deltagare.

Kom och lyssna och ställ dina frågor!

Tid: Mötet pågår mellan 9-10

Plats: Digitalt på Teams. Länk skickas några dagar innan mötet till dem som anmält sig

Anmälan: senast den 6 april via denna länk