Ta del av kompetensutveckling genom Conecto

Samordningsförbundet deltar under 2024, tillsammans med sex andra förbund i Stockholms län, i ett kompetensutvecklingsprojekt Conecto. Det har som mål att arbeta för en mer öppen och inkluderande arbetsmarknad. Conecto är medfinansierat av Europeiska Unionen.

Conecto vänder sig till främst medarbetare inom samordningsförbundens medlemsparter, men även till andra som arbetar med arbetsmarknads- och utbildningsfrågor. Conecto erbjuder digitala föreläsningar, fördjupade kompetenshöjande workshops och handledning/processledning inom ett antal olika teman.

image2jpg

Listan på digitala föreläsningar uppdateras succesivt. Du hittar en aktuell lista på Conectos hemsida. De digitalaföreläsningar som är inbokade i nuläget är dessa:

13 feb. 2024 kl. 9-10.30

Det långvariga utanförskapet med Elin Pietras från Riksförbundet Attention

7 mars 2024 kl. 9-10.30

Deltagarinkludering med Youth 2030 Movement - en rörelse av demokratiaktivister, unga ledare, barnrättskämpar och allierade vuxna

21 mars kl. 8.30-10.00

Supported Education – metodföreläsning med Annika Bostedt och Åke Nilsson från Riksförbundet för Social och Mental hälsa (RSMH)

14 mars kl. 9-12 i Finlandshuset, Snickarbacken 4

Kunskapsdag om den danska arbetsmarknadsstudien BIP Målgruppen för kunskapsdagen är chefer hos medlemsparterna och andra som arbetar med arbetsmarknads och utbildningsfrågor

Om du vill ha information om Lumena och Conectos verksamhet direkt till din mejlkorg kan du prenumerera på projektens nyhetsbrev och andra utskick. Du hittar en anmälningslänk på projektens hemsida.