Stort engagemang på webbinarium om Välfärdsguiden

Den 13 april anordnade Samordningsförbundet Sollentuna-Upplands Väsby-Sigtuna ett webbinarium på temat ”Kom igång med Välfärdsguiden”. Från och med den 3 maj kommer den tidigare Insatskatalogen att omformas till Välfärdsguiden. Ida Olofsson från den centrala redaktionen för Välfärdsguiden hos Samordningsförbundet Centrala Östergötland medverkade.

Ida Olofsson berättade om vad som skiljer Insatskatalogen och Välfärdsguiden. Hon visade också hur Välfärdsguiden används för att hitta rätt insats.

Samordningsförbundet har varit med i Insatskatalogen sedan 2019. Inför lanseringen av Välfärdsguiden ska alla texter anpassas till den nya mallen för Välfärdsguiden. Under året kommer fler lokala verksamheter att komma med i Välfärdsguiden. Saknar du någon insats, hör av dig till Roger Sjöberg på Samordningsförbundets kansli.

Om du missade detta webbinarium eller vill lära dig mer finns chansen att vara med på ett nationellt webbinarium som Välfärdsguidens redaktion anordnar senare i vår. Dessa två webbinarier arrangeras den:

Klicka på datumet för att komma till anmälningslänken


För frågor om Välfärdsguiden och användande

redaktionen@insatskatalogen.se