Nya medarbetare till Lumena-projektet

Nu har Lumena-projektet utökats med två nya medarbetare. Vi välkomnar Ana Topalovic från Sigtuna kommun och Ali Naderi från Arbetsförmedlingen. Båda kommer att arbeta tillsammans Malin Wentell och Anneli Caverin med ledning av projektledaren Anna Östman. De beskriver nedan sina förhoppningar inför projektet:Anna Östman

"Jag vill att alla våra deltagare i Lumena ska få arbete och att de som tidigare inte haft tillgång till arbetsmarknaden nu ska hitta en plats som passar dem.

Jag hoppas även att vi ska få till mycket praktiskt samarbete och få möjlighet lära av varandras verksamheter och erfarenheter. Jag ser särskilt fram emot att arbeta med frågor om likabehandling, jämställdhet och deltagarinflytande.”Picture2jpg

Ana Topalovic

”Med Lumena projektet vill jag hjälpa våra deltagare att leva ett liv som de trivs med! Det bästa med projektet är gemenskapen och ovärderliga kunskaper till framtiden; att jag får möjlighet att stöta deltagare på resan mot jobb eller studier, jag får träffa andra kollegor som brinner för samma mål och välbefinnande av våra medmänniskor, får testa olika metoder och lär mig nya arbetsvägar och inte minst att jag får utvecklas som person.”


Picture3jpg

Ali Naderi

”Att försöka skapa förutsättningar för personer som behöver vårt stöd.”