Nu startar Lumena och Conecto

Den 31 maj invigdes de två stora ESF-projekten Lumena och Conecto i Stockholm City. I projektet deltar 20 kommuner som täcker ett stort geografiskt område från Norrtälje i norr till Nynäshamn och Södertälje i söder. Sju av länets samordningsförbund deltar med varsitt delprojekt. Under 2,5 år ska 1 600 personer få stöd för att börja arbeta eller studera.

Vårt förbund representerades av medarbetare och chefer. Anna Lexelius, förbundschef i Samordningsförbundet Östra Södertörn tillika projektägare hälsade alla välkomna:

Nu jobbar vi på för påverkan, utbildning, nyfikenhet och kunskap. Vi är nära hundra medarbetare, alla med hög kompetens, alla med mål och visioner som kommer att genomsyra de kommande tre åren. Vi är enormt stolta över att få möjlighet att vara projektägare i ett så stort och viktigt projekt.”

Mer information om Lumena och Concecto finns på vår hemsida. Vi planerar dessutom för ett nytt digitalt informationsmöte den 21 september klockan 9-10. Du kan redan nu anmäla dig på denna länk

 

Lumena invigning5jpg        lcpng

      

conectobaloonjpg