Lumena och Conecto är i gång

Efter sommarens semestrar är nu Lumena-Conecto-projektet i gång igen. Alla medarbetarna är på plats och nya deltagare välkomnas. Känner du till personer som skulle behöva samordnat stöd för att kunna börja arbeta eller studera, tveka inte att höra av dig till projektet och lämna en intresseanmälan. Du hittar intresseanmälan här.

Projektet erbjuder stöd genom evidensbaserade metoder, god samordning och nära kontakter med alla Samordningsförbundets medlemsparter. Medarbetarna är utbildade i metoderna Supported Employment och Supported Education som båda syftar till att deltagarna så fort som möjligt ska komma i gång med arbete eller studier. Även metoden Case Management används för att ge helhetsstöd för personer som behöver det.

Den 21 september klockan 9-10 arrangerar Samordningsförbundet ett webbinarium med rubriken ”Lumena och Conecto – stöd till målgrupper och kompetensutveckling för medarbetare”. På Webbinariet kan du lära dig mer om projekten som är delfinansierade av Europeiska Socialfonden (ESF). Anmäl dig på denna länk