Välkommen till ett webbinarium den 23 november på temat ”Förhållandet mellan våld och långvarigt uta

Kom och lyssna på en föreläsning om varför det är så viktigt att prata om och förstå våldets påverkan på samhället och individer. Föreläsningen är en del av Samordningsförbundens uppmärksammande av ”våldsfria veckan”. Detta webbinarium är en del av en serie av föreläsningar på temat under november.
 
Medverkande är Nina Rung, grundare av den ideella föreningen Huskurage  och svensk kriminolog, genusvetare, utbildare och debattör. Hon talar på temat: ”Förhållandet mellan våld och långvarigt utanförskap – varför är det så viktigt att prata om och förstå våldets påverkan på samhället och individer”
 
Tid och plats
Datum: måndagen den 23 november 2020
Tid: mötet pågår mellan klockan 13-15. Länken öppnas kl. 12.45
Plats: digitalt på Zoom, länk skickas några dagar innan mötet till de som anmält sig. Kontakta respektive samordningsförbund om du inte på något sätt har möjlighet att följa webbinariet via Zoom. Vi undersöker då andra alternativ.
Anmälan: senast onsdagen den 18 november via denna länk
 
Webbinariet är ett samarrangemang mellan fem Samordningsförbund i Stockholms län: Sundbybergs stad, Roslagen, Södertälje, Sollentuna-Upplands Väsby-Sigtuna och Stockholms stad.
 
Välkommen att delta i Samordningsförbundens webbinarium! Lär dig och ställ dina frågor!
 
Varmt välkommen!