Välkommen till en webbinarieserie med Joanna Halvardsson om att leva med psykisk ohälsa!

Samordningsförbundet Sollentuna-Upplands Väsby-Sigtuna har bjudit in Joanna Halvardsson att berätta om sin livsresa och sina erfarenheter. Efter många år av svårigheter har hon fått stöd, bland annat genom ett samordningsförbund. Idag arbetar hon som journalist och egenföretagare.


Vi erbjuder tre olika webbinarier med Joanna. Du kan välja att delta vid alla tre eller delta vid enstaka tillfällen.


De tre webbinarierna är:


2 februari klockan 9-10 – Min livsresa och min väg ut i arbetslivet

Jag delar av mig med min resa med mobbning och utanförskap. Flera års kamp om att klara skolan. Vilket stöd jag fått, bland annat av Samordningsförbund, för att komma ut på arbetsmarknaden och hela vägen till egen företagare” Sista anmälningsdag den 28 januari


7 mars klockan 9-10 – Att vara barn och vuxen med psykisk ohälsa
”Jag var 12 år när jag träffade BUP första gången. Jag var 14 år första gången jag försökte ta mitt liv. Jag delar med mig av mina erfarenheter av psykiatrin både som barn och vuxen, vilket stöd jag fått och vad jag önskar att jag hade fått” Sista anmälningsdag den 2 mars


30 mars klockan 9-10 - Vikten av stöd och hjälpmedel
”Jag delar med mig av vilket stöd jag fått från olika håll men främst genom LSS. Vilka hjälpmedel och strategier jag använder för att få en enklare och balanserad vardagSista anmälningsdag den 25 mars


Tid och plats
Datum:
tisdagen den 2 februari, 7 mars och 30 mars

Tid: Webbinariet pågår mellan 9-10
Plats: Digitalt på Teams. Länk skickas några dagar innan mötet till dem som anmält sig

Anmälan: via denna länk

Välkommen att delta i Samordningsförbundets webbinarium! Lär dig mer och ställ dina frågor!